Glæder du dig så meget til Tour’en, at det er svært at vente, så er der heldigvis alternativer muligheder for at få din sult stillet. Den 6. juni er årets udgave af Pro Cycling managerspillet Tour de France udkommet.

Tour de France 2024 bliver udgave nr. 111 i den traditionsrige række af verdens største cykelløb. Løbet skal indledes den 29. juni i Firenze, og har finale i Nice, grundet de olympiske lege i Paris, den 21. juli. Syv etaper er kategoriserede som bjergetaper, fire slutter på toppen af et bjerg. Otte etaper er beskrivet som flade og fire som kuperet. Der er to enkeltstarter (7. og 21. etape) på i alt  59 km. Ruten indeholder venter 27 stigninger i kategori 2, 1 eller uden for kategori.

Med spillet kan du både få stillet din sult i ventetiden, men du kan faktisk også få fornemmelsen af at være en professionel Tour-rytter. Spillet, der er officielt Tour de France merchandise, består af de 21 etaper, som årets Tour består af. Men i øvrigt også af alle de øvrige store løb, som arrangeres af ASO. De står som bekendt bag monumenterne Paris-Roubaix og Liége-Bastogne-Liége, store etapeløb som Paris-Nice og Criterium du Dauphine og semiklassikeren Fléche Wallone.

Det er muligt at spille op til seks spillere og udfordre hinanden. Man kontrollere to ryttere hver. Til den nye udgave er tilført otte Pro teams og omkring 250 professionelle rytter. Desuden er indført muligheden for at give dit eget team et specielt udseende. Der venter dig store spil-oplevelser med Tour de France 2024 – både hvis du er Tour de France-spil, men også hvis du blot nyder at game på den ene platform eller den. 

Tour de France 2024 spillet findes til platforme som  PC (Steam), PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S. Besøg Stream-udgaven på dette link, og vær klar til at bruge mange timer på dette. Du bliver grebet af at kæmpe om den gule førertrøje.

Så er du også endnu bedre forberedt til Tour de France 2024, hvor der venter det helt store oprør mellem forhåbentlig Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar, Remco Evenepoel og Primoz Roglic.